Tietosuojaseloste

NEVA Design Oy verkkokaupasta ostavien asiakkaiden tiedot tallentuvat asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia ja tilastointia varten. Pidämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausekkeeseen.

Rekisterin nimi
NEVA Design Oy verkkokaupan asiakasrekisteri

Yhteystiedot
NEVA Design Oy
Kivijärventie 31
34110 LAKIALA
asiakaspalvelu@nevadesign.fi
p. 040 595 1938
Y-tunnus 3322761-5

Yhteyshenkilö: Maiju Tuominen

Mitä tietoja keräämme
- etunimi, sukunimi
- postiosoite, sähköpostiosoite
- puhelinnumero
- tilaus- ja laskutustiedot

Miten käytämme tietojasi
Keräämme sinulta tietoja, kun teet tilauksen verkkokaupassamme. Näitä tietoja käytämme tilauksen toteuttamiseen. Tilauksen tekeminen edellyttää, että hyväksyt toimitusehtomme ja tietosuojakäytäntömme.

NEVA käyttää tietojasi tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen, arkistointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, sekä esimerkiksi kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan myös käyttää NEVAn toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käytämme ainoastaan asiakkaan suostumuksen perustein.

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta NEVA Design Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole NEVA Design Oy:n tai sen yhteistyökumppanin palvelun teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Jotta voimme käsitellä tilauksesi, käytämme kolmannen osapuolen palveluita. Näin ollen, esimerkiksi myös Posti käsittelee tietojasi meidän lisäksi.

Tietojen säilytys
Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan, sekä kirjanpitolaissa määrätyn ajan.

Tietojen suojaaminen
Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä. Tietoturvaloukkauksen sattuessa, olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

Oikeutesi
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja NEVA on hänestä kerännyt, sekä vaatia tiedon oikaisua tai poistamista. Tiedot toimitetaan 1kk sisällä. Rekisteröidyllä on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa tiedon käsittelyä, sekä siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä sähköpostilla: asiakaspalvelu@nevadesign.fi