Toimitus ja palautus

Yleistä
Mikäli asiakkaan tilaama tuote on loppunut tai sitä ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen.


Tilaaminen
Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistukset tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoja sähköpostitse: asiakaspalvelu@nevadesign.fi

Kaikki kuluttajahinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)


Maksutavat
Verkkokaupan maksutapana toimii Shopify Payments. Shopify Payments toimii Stripe-maksunvälittäjän kautta. Stripe on kansainvälinen, yksi maailman suurimpia korttimaksujen välittäjiä. Verkkokaupassa käyvät Visa-, MasterCard-, American Express- ja Maestro- pankki- ja luottokortit.


Toimitus
Toimituskulut ovat 4,50€ Suomeen lähetettäessä. Yli 50€ tilaukset toimitamme veloituksetta. Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti viiden arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Toimitus onnistuu verkkokaupan kautta kaikkialle minne Posti Oyj toimittaa tuotteita. Lähetykset toimitetaan pääsääntöisesti pakettina.


Mikäli paketti palautuu noutamattomana tai asiakkaan virheellisten tietojen vuoksi, veloitamme palautumisesta ja uudelleen lähetyksestä kuluna 10€.
Paketin noutamatta jättämisestä veloitamme 7€ palautuskuluja.


Vaihto- ja palautus
Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautus oikeus. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa. Käytä samaa pakettia tuotteen palauttamiseen, jossa sait tuotteen.

Palautuksesta aiheutuneet toimituskulut maksaa asiakas itse. Käytä tuotetta palauttaessa Postin sopimusnumeroa, palautuskulu 4,5€ pidätetään tuotehyvityksestä.

Mikäli tuotteessa ilmenee jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen. Reklamaatiotilanteissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla.